Partners

Gedegen samenwerking

Zoals gezegd is het ons streven om uitstekende kwaliteit te kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Dit kan alleen door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een nauwe samenwerking met onze leveranciers. Door onze jarenlange ervaring en deze samenwerking zijn we in staat geweest om een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod samen te stellen. Binnen deze selectie zijn we er van overtuigd dat we voor ieders smaak en portemonnee de juiste invulling kunnen geven.

In onderstaand overzicht vindt u onze belangrijkste leveranciers/merken alsmede een korte omschrijving. Door op hun logo te klikken kunt u ook naar hun website gaan (opent een nieuw scherm) voor eventueel meer informatie.

DI LEGNO geldt in de sector als dé pionier van het verouderen van parket. Met zijn uniek productieproces transformeert Di Legno nieuw eikenhout in parket met een gerijpt karakter. Hun ruime gamma aan originele kleuren, patronen, breedtes en afwerking zullen u inspireren om uw leefwereld perfect naar eigen smaak in te richten. Met gegarandeerd een eindeloos mooi resultaat.


Z-PARKET is meer dan een productiebedrijf, het is een totaalconcept waarin de parketvloer centraal staat. Bekend voor hun liefde voor de natuur en voor het organisch materiaal ‘hout’, groeiden ze na hun oprichting in 2004, dankzij een hoge kwaliteit, innovatiedrang en creativiteit al snel uit tot een begrip in de internationale parketmarkt.

De vloeren van Z-parket evolueren naarmate de tijd verstrijkt. Lichtinval, onderhoud en gebruik geven een uniek effect aan het parket, een must voor iedereen die op zoek is naar een parketvloer die ‘leeft’!


MOSO kan, met 20 jaar ervaring in de relatief jonge bamboe industrie, met recht een pionier genoemd worden in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen voor binnen EN buiten. Dankzij de focus op duurzaamheid, product kwaliteit en innovatie wordt MOSO wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe. Er is geen enkel ander bedrijf wereldwijd met een vergelijkbaar breed – en nog steeds uitbreidend – assortiment in hoge kwaliteit bamboeproducten, wereldwijd leverbaar vanuit voorraad.


BONA is net als ons, begaan met de gehele levensduur van houten vloeren en toegewijd aan het leveren van oplossingen die de vloeren perfect houden. Door hun jarenlange inzet en constante zoektocht naar innovaties zijn zij in staat om lange, duurzame resultaten te bieden die wij optimaal kunnen inzetten voor de perfecte afwerking en/of het onderhoud van uw vloer. Door onze nauwe samenwerking met Bona, kunt u via ons nu ook genieten van de professionele produkten van Bona, toegespitst op gebruiksgemak en een lange levensduur.