Houten vloeren

Het leggen van een houten vloer is een investering voor het leven. Mooi hout is niet kunstmatig te produceren. Het moet een eeuw lang groeien en zorgvuldig worden uitgekozen. Tegenwoordig is vrijwel alles gericht op een snelle consumptie en zijn vele dingen net zo snel uit, als in de mode.

 

Maar met houten vloeren ligt dat anders. Het duurt meerdere generaties voordat bomen volgroeid zijn. We moeten het milieu begrijpen en verzorgen, de boom omvormen in prachtige parketvloeren die vele decennia plezier geven.

Een belangrijk punt bij de keuze van een parketvloer is niet alleen de houtsoort en het type vloer, maar ook de kleur en de afwerking. Deze elementen hebben een grote invloed op de warmte-uitstraling van uw vloer. Het is dan ook zeer belangrijk dat uw voldoende tijd neemt om alles op een rijtje te zetten, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken.

Gedurende dit keuzeproces zullen wij u uitgebreid toelichting geven op de diverse mogelijkheden en wat dit in uw geval kan betekenen. Al met al zal dit moeten leiden tot een keuze waar u voor de volle 100% procent van overtuigd bent, want voor ons is dat de enige manier om uiteindelijk de vloer naar volle tevredenheid op te leveren.